Motor

El casserrenc Gerard Riu debuta amb bona nota a Moto3 i frega la zona de punts

El casserrenc Gerard Riu debuta amb bona nota a Moto3 i frega la zona de punts
Gerard Riu, instants abans de l'inici de la carrera de Moto3. BAIKO RACING TEAM

Debut amb bona nota de Gerard Riu al mundial de Moto3. El pilot de Casserres s’ha estrenat aquest cap de setmana, al Gran Premi d’Aragó, on va fer una carrera de menys a més i va fregar la zona dels punts. Finalment, però, es va haver de conformar amb el 19è lloc.

Riu va sortir des de la 24a posició a la graella de sortida però va anar progressant fins a lluitar per la 17a posició. De fet, després d’una sortida i unes primeres corbes d’estancament, el pilot de Casserres va començar a sentir-se còmode sobre la moto i, així, va aconseguir arribar al grup que lluitava pels punts. Un cop allà, Riu va oferir una bona lliçó d’avançaments i confiança sobre la moto.

El propi Riu va assegurar, després de la carrera, que es quedava amb una sensació “agredolça” per no haver aconseguit arrencar des de més endavant a la graella. En qualsevol cas, el de Casserres considera que “ha estat una gran experiència que serveix per saber quins punts hem de millorar”.

El director tècnic de l’equip del casserrenc, Anscari Nadal, ha destacat la valentia de Gerard Riu sobre la moto i l’evolució que ha tingut a mesura que avançaven les jornades. L’objectiu, ha dit, era arribar a Xerès el proper cap de setmana, en el campionat juvenil, i estar preparats per guanyar la prova i creu que ho han aconseguit: “Estem en el camí correcte”.

Gerard Riu Moto3 mundial de motoclisme

Comentaris