Muntanya

Busos ‘low cost’ durant l’Ultra Pirineu per moure’s entre Bagà, La Molina, Bellver i Gósol

Busos ‘low cost’ durant l’Ultra Pirineu per moure’s entre Bagà, La Molina, Bellver i Gósol
Luis Alberto Hernando, passant per Gósol, durant l'Ultra Pirineu del 2017. ALEIX CAMPRUBÍ

Moure’s entre el Berguedà i la Cerdanya no havia estat mai tan fàcil -i barat- com ho serà durant l’Ultra Pirineu. El Consell Comarcal del Berguedà impulsarà tres línies de bus excepcionals entre Bagà i la Molina, Bagà i Bellver, i Bagà i Gósol. L’objectiu és que el públic es pugui desplaçar per aquests punts sense haver d’agafar el cotxe i a baix cost.

Cada bitllet, d’anada i tornada, costarà 5 euros. Per anar a la Molina, hi haurà busos des de Bagà a les 5.45h (just després de l’inici de l’Ultra), a les 9.15h (just després de l’inici de l’Sky) i a les 13.15h. A la Molina els aficionats hauran de comprar un tiquet del telecabina per arribar a Niu d’Àliga. Ara bé, amb el bitllet de bus, gaudiran d’un descompte del 50% en el tiquet del telecabina. Pel que fa a les tornades, es podrà tornar a Bagà des de la Molina a les 6.45h, a les 10.15h i a les 14.15h.

També hi haurà una expedició que enllaçarà Bagà, Bellver de Cerdanya i Martinet. En aquest cas, els busos que sortiran de Bagà ho faran a les 5 del matí, a les 6.30h, a les 9.45h i a les 17.30h. Des de Bellver, hi haurà expedicions cap a Martinet a les 7h i a les 10.15h; i cap a Bagà, a les 5.30h, a les 7.30h, a les 10.45h i a les 18.00h.

Finalment, un altre dels punts calents de la cursa es preveu que sigui Gósol i, per això, també hi haurà un bus que hi conduirà els aficionats. En aquest cas, la línia unirà Bagà, Saldes (per arribar a Estasen) i Gósol. Des de Bagà, els busos sortiran a les 10.45h, a les 13.40h, a les 16.35h i a les 19.20h. Pel que fa a les tornades, hi haurà expedicions des de Gósol a les 11.50h, a les 14.45h, a les 17.40h i a les 21.00h.

Per poder agafar l’autobús, caldrà comprar els tiquets a l’estand del Berguedà, habilitat al centre de Bagà, dijous 3 d’octubre o divendres 4.

bus-lines

autobusos busos Consell Comarcal del Berguedà Curses de muntanya Ultra Pirineu

Comentaris