General

Casserres homenatja el seu teixit esportiu en una Festa de l’Esport que manté format malgrat el canvi de dates

Casserres homenatja el seu teixit esportiu en una Festa de l’Esport que manté format malgrat el canvi de dates
Foto de família, al final de la Festa de l'Esport de Casserres. MARC CANTURRI

Casserres reconeix i premia els seus esportistes quan arriba l’estiu des de fa anys. Aquest cop, però, l’Ajuntament ha decidit traslladar la cita a finals d’estiu per descongestionar un juny molt atapeït a la comarca i organitzar una setmana d’activitats al setembre que serveixin per presentar la temporada de les diferents entitats esportives. El plat estrella d’aquest setembre esportiu va ser divendres, amb la Festa de l’Esport de Casserres a la Llangotera, el pavelló poliesportiu del municipi.

Més de 200 comensals van participar en un sopar organitzat per l’Ajuntament, que va comptar amb la col·laboració de la Coral Sant Bartomeu i la Penya Que S’arrenca. Abans de començar a menjar, el consistori va reconèixer la temporada i la trajectòria de Pau Llorens, Marc Vilardell, Abel Codina, Fina Clotet, Kati Martínez, Eugeni Serra, Elena Vila i Conxita Miramunt.

Acabat el sopar, l’organització va homenatjar l’AMPA de l’escola del poble per la seva implicació en l’esport, el Futbol Sala Casserres, els Amics de la Petanca de Casserres, el Casserres CF, el Club Tennis Casserres, la Casserrenca -una nova entitat de bicicleta de muntanya- i la Penya Que S’arrenca. La Penya, que durant tot el sopar va gestionar la barra del bar, es va encarregar d’animar el tancament de l’acte amb els càntics que protagonitzen les temporades al municipi.

La Festa de l’Esport, en imatges

festa-esport-casserres-2019-5

festa-esport-casserres-2019-4

festa-esport-casserres-2019-3

festa-esport-casserres-2019-2

festa-esport-casserres-2019-1

Comença la Setmana de l’Esport de Casserres

Aquesta setmana Casserres organitza diverses activitats esportives per donar a conèixer les seves entitats i clubs. És la Setmana de l’Esport -tot i que seran gairebé dues setmanes- i comença aquest mateix dilluns, amb una hora de BTT per a nens, entre 2/4 de 5 i 2/4 de 6, al pavelló de Casserres. Avui mateix també hi haurà ioga al local cultural, al es 7 de la tarda.

Demà, a 2/4 de 5, s’organitzarà una hora de multiesports per a nens i, a les 8, pilates. Dimecres hi haurà classes de patinatge per edats entre 2/4 de 5 i 2/4 de 8 (consultar horaris). També s’organitzarà una caminada per a adults gratuïta, a les 8 del vespre, amb sortida des del pavelló. Dijous hi haurà futbol per a nens de 3 a 5 anys, a partir de 2/4 de 5. L’endemà, divendres, a la mateixa hora, hi haurà classes de running i orientació per a nens. I dissabte hi haurà un torneig solidari de tenis amb l’objectiu de recaptar diners per al tractament de la Mireia, una nena de 4 anys del poble que pateix leucèmia.

Les activitats continuaran la setmana següent i s’allargaran fins dijous 26. Dilluns hi haurà zumba per a nens i multiesports per a adults. Dimarts toca natació per a adults. Dimecres hi haurà patinatge per a nens i BTT per a adults. I dijous es fa la cloenda amb classes de futbol per a nens.

Més informació sobre les activitats al Sortim, l’agenda de l’Aquí Berguedà

Festa de l'Esport de Casserres

Comentaris