Motor

El casserrenc Gerard Riu debutarà al mundial de Moto3 aquest setembre

El casserrenc Gerard Riu debutarà al mundial de Moto3 aquest setembre

El casserrenc Gerard Riu farà realitat un somni aquest setembre. Debutarà en el mundial de motociclisme al gran premi de l’Aragó, el cap de setmana del 21 i 22 de setembre. Els bons resultats de Riu en les darreres proves del campionat del món júnior li han servit per aconseguir una invitació per córrer al circuit de Motorland.

Riu pilotarà pel seu equip al mundial júnior, el Baiko Racing Team. El director tècnic de l’equip, Anscari Nadal, ha destacat que la invitació al mundial “és un premi i una manera de mostrar el seu potencial”. Nadal també ha constatat que l’actual temporada de Riu al mundial júnior està sent “clarament ascendent”.

Serà la primera experiència al mundial de velocitat absolut per a Gerard Riu. Els entrenaments oficials seran dissabte 21 de desembre i la cursa, diumenge. L’objectiu del pilot de Casserres és lluitar per entrar a la zona dels punts. El líder del campionat és, de moment, l’italià Lorenzo Dalla Porta.


View this post on Instagram

| @gerardriu67 correrá con una wild card en Motorland. . Los buenos resultados le han llevado a correr una prueba del Mundial de Motociclismo. . Magníficas noticias para nuestro piloto Gerard Riu. El trabajo diario y los buenos resultados le han otorgado al piloto catalán la posibilidad de competir con una wild card en el Mundial de Motociclismo, en la categoría de Moto3. Una noticia que le llega en el mejor momento del año, tras finalizar en el Top5 en las últimas dos pruebas de la competición. . El Gran Premio de Aragón se celebrará el domingo 22 de septiembre y nuestro piloto tratará de disfrutar la experiencia y luchar por acceder a la zona de puntos. ¡Buen trabajo! . Anscari Nadal, Director Técnico: “Estamos muy contentos por él. Gerard está rozando el podio desde hace unas carreras y su temporada se está desarrollando de manera ascendente. Creemos que la wild card es un premio y una manera de mostrar su potencial. Es la primera prueba mundialista a la que va a asistir, y seguro que podrá rendir como en el FIM CEV Repsol” . #Moto3 #MundialMotociclismo #GerardRiu

A post shared by Baiko Racing Team (@baikoracingteam) on

Gerard Riu Moto3 mundial de motociclisme

Comentaris