Muntanya

El berguedà Ivan Camps confirma el seu gran moment de forma amb un quart lloc als 101km del Montblanc

El berguedà Ivan Camps confirma el seu gran moment de forma amb un quart lloc als 101km del Montblanc
Ivan Camps, en el moment de creuar la línia d'arribada.

Era un dels principals candidats a la victòria i ha demostrat per què. El berguedà Ivan Camps ha fregat el podi d’una de les proves més dures del circuït internacional d’ultra trails, la CCC del Montblanc, de 101 quilòmetres. Camps ha creuat la línia d’arribada en quart lloc, a poc més d’un quart d’hora del tercer classificat, el txec Jiri Cipa. El berguedà, però, ha fet un temps estratosfèric: 11 hores, un minut i 14 segons.

El guanyador de la prova ha estat l’espanyol Luis Alberto Hernando, que ha dominat la cursa de principi a fi i ha creuat la línia d’arribada per sota de les 10 hores i mitja. La segona posició ha estat per al francès Thibaut Garrivier, que ha arribat a 11 minuts d’Hernando i amb sis d’avantatge respecte Cipa.

La CCC és una de les joies de la setmana d’Ultra Trail del Montblanc. Té 101 quilòmetres i 6.1000 metres de desnivell positiu. Comença a Courmayeur, té Champex en el seu equador i acaba de manera apoteòsica a Chamonix. Demà serà el dia gran de curses de muntanya al Montblanc: es disputa l’UTMB, de 164km, la gran prova dels alps francesos.

CCC Curses de muntanya Ivan Camps UTMB

Comentaris