Muntanya

Lleïr Barcons brilla al Montblanc i es penja la plata a la YCC

Lleïr Barcons brilla al Montblanc i es penja la plata a la YCC
Lleïr Barcons, a Courmayeur. PERE MIR

Els pronòstics ja auguraven un bon resultat per a Lleïr Barcons a la YCC, la prova per a joves promeses de la Ultra Trail del Montblanc. Barcons va ser segon al pròleg que es va celebrar ahir, dimarts, i els experts també el col·locaven entre les primeres posicions avui, a la cursa. Així ha estat: segona posició per al berguedà, que posa el seu nom entre els runners del futur d’arreu del món.

Barcons ha completat els cinc quilòmetres de recorregut en 24 minuts i 21 segons, només 46 segons més que el belga Mathias Anciaux, que ha guanyat la prova de manera incontestable. La segona posició de Barcons ha estat treballada fins a l’últim moment, i és que el berguedà ha creuat la línia d’arribada, a Courmayeur, amb només 7 segons de marge respecte el tercer classificat, el francès Julien Poirel.

Aquest dimecres també ha començat la TDS, la prova de 145km de la UTMB. Demà, dijous, arrencarà l’OCC, la prova de 55km; i divendres, la CCC, de 101km, i amb Ivan Camps a la línia de sortida i apuntant a un dels primers llocs. El gran dia serà dissabte, amb l’arrencada de la UTMB, de 170km, que es preveu que s’allargui tot el cap de setmana.

Lleïr Barcons Montblanc Mountain Runners del Berguedà UTMB YCC

Comentaris