Futbol

El berguedà, Toni Fuidias, convocat per Zidane per jugar contra la Roma

El berguedà, Toni Fuidias, convocat per Zidane per jugar contra la Roma

Toni Fuidias, porter de 19 anys, va ser convocat per primera vegada per l’entrenador francès, Zinédine Zidane, per jugar amb el primer equip del Real Madrid en un partit amistos contra L’AS Roma. El partit es va disputar ahir al vespre a l’Estadi Olímpic de la ciutat italiana. L’equip blanc va perdre a la tanda de penals.

Fuidias va fitxar per l’equip blanc quan només tenia 12 anys i jugava amb l’equip infantil del Gimnàstic de Manresa. Un dels caça-talents de l’entitat madridista va fixar-se en el jove i, de manera imminent, el Madrid va proposar-li que abandonés el club manresà per tal de disputar el Torneig Internacional Aleví d’Arosa i el Torneig Aleví de nivell estatal de Canal+. El jugador va participar-hi i, des de llavors, forma part del Real Madrid.

El berguedà va començar jugant a futbol escolar, a l’Escola Xarxa quan era pre-benjamí, més tard va jugar al Club Esportiu Berga, al Centre d’Esports Manresa i al Gimnàstic de Manresa. Finalment, va fitxar per l’equip madrileny.

as roma real madrid toni fuidias

Comentaris