Natació

Àneu Ferrer aconsegueix 3 medalles de bronze al Campionat d’Espanya Júnior de Natació

Àneu Ferrer aconsegueix 3 medalles de bronze al Campionat d’Espanya Júnior de Natació

Després d’uns resultats excel·lents als campionats de Catalunya, Àneu Ferrer ha aconseguit tres medalles de bronze amb els 100m d’esquena, els 200m també d’esquena, i els 200m de papallona. També ha aconseguit quedar en 5è lloc de la pràctica de 100m de papallona.

A banda d’això, amb aquestes disciplines Ferrer ha aconseguit la millor marca personal a cada prova: els 100m d’esquena els ha fet en un temps de 1’03”92, els 200m d’esquena en 2’16”24, els 100m de papallona en 1’04”04, i els 200m de papallona en 2’18”56.

Aquests resultats comporten que l’esportista berguedana aconsegueixi pujar als llocs de privilegi de la natació estatal. A més a més, properament afrontarà una nova etapa al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès que li permetrà seguir evolucionant com a nedadora.

Àneu Ferrer bronze campionat d'espanya júnior de natació terrassa

Comentaris