Muntanya

Cinc dones es posen al capdavant dels Mountain Runners en un relleu històric

Cinc dones es posen al capdavant dels Mountain Runners en un relleu històric

Amb una única candidatura, de consens i aprovada per unanimitat, Jordi Massaguer ha passat el relleu de la presidència de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà a Judit Franch, reconeguda corredora berguedana especialista en curses d’ultra distància vinculada al club des de fa anys.

Judit Franch treballarà acompanyada de Dolors Rego com a secretària de l’entitat, d’Anna E. Puig com a tresorera, i d’Elisabeth Cortina i Anna Aguilar a les vocalies. Així doncs, es tracta d’un equip directiu formet exclusivament per dones.

La voluntat d’aquest nou equip de treball, segons ha exposat Judit Franch, ‘és fer club i integrar el màxim de socis i sòcies que, repartits en diferents comissions de treball, vulguin i puguin aportar el seu gra de sorra per mantenir i continuar fent funcionar l’engrenatge d’aquesta Associació que actualment compta amb 700 socis i amb projectes com l’Escola de Trail, l’Escola d’Esquí de Muntanya, o l’organització de la marató de muntanya de Berga (Berga Trail)’.

La renovació de la Junta Directiva del club ha tingut lloc aquest dissabte, 3 d’agost, durant la celebració de l’Assamblea General de l’Associació; una trobada de socis i sòcies.

Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà Judit Franch Mountain Runners

Comentaris