Muntanya

Judit Franch i Pau Ventura travessen el Berguedà corrent per recaptar fons contra el càncer

Judit Franch i Pau Ventura travessen el Berguedà corrent per recaptar fons contra el càncer

Els dos corredors berguedans han aconseguit travessar el Berguedà de cap a cap responent a un repte esportiu solidari que consisteix en recaptar diners per seguir lluitant contra el càncer, tasca que porta a terme l’entitat solidària ‘Sense Por’.

El dissabte, 27 de juliol, a les 6 del matí, es van posar en marxa sortint des de la plaça de l’Ametlla de Merola. Pel camí amb destinació a Niu d’Àliga, situat al cim de la Tosa d’Alp, van fer parada a Puig-reig, Olvan, Vilada, la Nou de Berguedà, Guardiola de Berguedà, Bagà i al Refugi de Rebost. Després de 15 hores i 80km recorreguts amb un desnivell positiu acumulat de 5.700m, van arribar al punt final aconseguint, així, una fita única a la comarca.

El temps va ser molt inestable durant tot el dia, però a cada tram del recorregut van rebre l’escalf d’altres corredors que es van sumar a la iniciativa, i de tots aquells que no es van voler estar de veure com es desenvolupava el repte.

Comentaris