Motor

El pilot de Guardiola de Berguedà, Marc Calmet, guanya l’Open’ de la ‘Baja España Aragon’

El pilot de Guardiola de Berguedà, Marc Calmet, guanya l’Open’ de la ‘Baja España Aragon’

Marc Calmet s’ha adjudicat la victòria de la cursa aquest cap de setmana a la ciutat aragonesa de Terol pilotant una KTM de 450cc. La prova també l’ha situat entre els deu millors corredors de la classificació general de motos de la copa del món de l’especialitat de ‘Bajas Cross Country’, ja que ha quedat 10è de la categoria general.

La prova ha constat d’un recorregut de prop de 900km, 503 dels quals han estat cronometrats. Després d’aquests resultats, Calmet es planteja constància amb la disciplina i nous reptes.

La carrera era la tercera de l’any de la copa del món de ‘Bajas Cross Country’. La primera es va celebrar a Dubai i la segona a Itàlia. La quarta i última es celebrarà d’aquí 15 dies a Hongria, i serà on es decidiran els guanyadors del campionat.

baja cross country Marc Calmet Motos

Comentaris