General

Berga torna a convertir-se en l’aparador del patinatge alpí

Berga torna a convertir-se en l’aparador del patinatge alpí

Per quart any consecutiu, Berga acollirà aquest cap de setmana diferents proves d’una modalitat esportiva que està en auge i que combina l’esquí i el patinatge sobre l’asfalt: el patinatge alpí.

La novetat principal de l’edició d’enguany serà el canvi d’emplaçament de la pista on es portarà a terme la competició. S’utilitzarà el vial de baixada del Passeig de la Pau, en comptes del vial de pujada. El tram situat entre la Plaça de la Creu i la carretera de Sant Fruitós ha estat asfaltat recentment i presenta unes condicions òptimes per al disseny i la seguretat del traçat.

Els participants hauran de completar el descens a través d’un circuit urbà format per pals verticals separats entre sí fent eslàlom sobre patins en línia en el menor temps possible. En total, es realitzaran tres mànigues i la classificació final es farà a partir de la suma dels dos millors temps obtinguts per cascun dels participants en les diferents categories masculines i femenines.

Els organitzadors de les competicions d’alpí en línia de Berga mantenen el seu desig d’albergar una de les proves de la Copa del Món d’aquesta modalitat esportiva. L’objectiu és seguir treballant per aconseguir que Berga formi part del calendari mundial d’alpí en línia l’any 2021.

Alteracions de trànsit

El dissabte, 13 de juliol, es realitzaran els entrenaments de 4 a 7 de la tarda mentre que el diumenge, 14 de juliol, es disputaran les proves puntuables, de 9 del matí a 1 del migdia.

El circuit urbà de la competició d’alpí en línia comportarà diverses afectacions de trànsit a la zona del Passeig de la Pau i els carrers adjacents durant tot el cap de setmana amb motiu de la realització de les diferents proves de l’esdeveniment.

Cartell cursa 2019 Berga

Berga patinatge alpí

Comentaris