Muntanya

Judit Franch i Pau Ventura creuaran el Berguedà de punta a punta el 26 i 27 de juliol

Judit Franch i Pau Ventura creuaran el Berguedà de punta a punta el 26 i 27 de juliol
Judit Franch i Pau Ventura ja han posat data al seu repte solidari. CEDIDA

Recórrer els cims més emblemàtics del Berguedà en unes 24 hores. Aquest és el nou repte de la Judit Franch i el Pau Ventura. L’objectiu és esportiu, però sobretot solidari: la iniciativa també pretén recaptar diners per seguir finançant els tatuatges oncològics que des de fa mesos es fan al Berguedà. A aquests tractaments s’hi destinaran una part dels diners que es recaptin; l’altra, es donarà a la família d’un infant del Berguedà que pateix càncer i s’ha de tractar a l’estranger.

La travessia serà del divendres 26 al dissabte 27 de juliol. La Judit i el Pau arrencaran a l’Ametlla de Merola, al sud de la comarca, divendres a les 12. Han dividit el recorregut en sis trams per si algun corredor es vol afegir a la ruta i fer-ne una part. La primera part és de l’Ametlla a Olvan, passant per les colònies tèxtils. Des d’Olvan aniran cap a Vilada en una segona fase d’uns 16 quilòmetres i mig. Després enllaçaran Vilada i la Nou de Berguedà en unes tres hores i, més tard, preveuen arribar fins a Saldes, en sis hores més. El penúltim tram serà de Saldes fins al Comabona i, per tancar el repte, pujaran fins a Niu d’Àliga.

Les formes de col·laborar són moltes. D’entrada, es pot acompanyar els corredors durant el repte o bé col·laborar en els diferents punts d’avituallament. Per tenir-ho controlat, cal omplir un formulari. Un altra alternativa és animar als corredors al llarg del recorregut. I, a banda, es pot encarregar la samarreta tècnica de la iniciativa. Val 15 euros i els diners aniran a parar directament a les accions solidàries. L’associació Sense Por en recull els encàrrecs a la seva pàgina de Facebook.

L’altra forma de donar diners és, directament, fent un donatiu a l’associació Sense Por. Els donatius es poden fer al següent número de compte: ES53 0182 1965 1802 0168 0855.

WhatsApp Image 2019-06-28 at 09.51.41

Córrer sense por_51

Córrer Sense Por Judit Franch Pau Ventura repte repte solidari Sense Por

Comentaris