Muntanya

Cervesa i bronze per a la berguedana Alba Xandri als Infinite Trails de Salzburg

Cervesa i bronze per a la berguedana Alba Xandri als Infinite Trails de Salzburg
Alba Xandri, a l'esquerra, amb les seves companyes d'equip, al podi. INFINITE TRAILS

La berguedana Alba Xandri s’ha penjat el bronze als Infinite Trails 2019 d’Adidas aquest cap de setmana passat, a Salzburg (Àustria). La prova reuneix professionals i aficionats en un format de competició únic. S’hi participa en equips de tres amb l’objectiu de completar els 127 quilòmetres de l’etapa reina: cada integrant de l’equip ha de fer un terç de la prova. Xandri hi ha competit formant equip amb dues catalanes més: Roser Español, recent guanyadora de la Berga Trail, i Sílvia Puigarnau.

L’equip de catalanes, Arch_max Female Team, va completar els 127km de prova en 17 hores i 15 minuts, lluny dels dos primers classificats, però també del quart, que va arribar una hora més tard. Alba Xandri va fer el primer tram de la prova, després va passar el relleu a Roser Español i, finalment, Sílvia Puigarnau va culminar la prova.

alba-xandri-espanol-puigarnau-infinite-trails

L’equip guanyador va ser el format per la noruega Yngvild Kaspersen, la rusa Ekaterina Mityaeva i la suïssa Jasmin Nunige. Van completar el recorregut en un temps estratosfèric de 15 hores, 48 minuts i 22 segons. La segona posició va ser per l’equip format per l’espanyola Sheila Avilés, la nord-americana Abigail Hall i l’alemanya Kim Schreiber. Totes tres van fregar la victòria: van arribar a meta a menys de 5 minuts de les guanyadores.

En categoria masculina, el triomf va ser per al rus Dimitrii Mityaev, l’espanyol Luis Alberto Hernando i el nord-americà Timothy Olson. Van fer els 127 quilòmetres en poc més de 13 hores. En segona posició van arribar els alemanys Anton Palzer, Benjamin Bublak i Janosch Kowalczyk. I van completar el podi els espanyols Raúl Criado, Manuel Anguita i Rubén Vigil.

També hi havia el format mixte. En aquest cas, els vencedors van ser la suïssa Deborah Chiarello i els alemanys Adrian Niski i Marcel Höche. Van completar el recorregut en menys de 15 hores.

alba xandri Infinite Trails Salzburg

Comentaris