General

Ivan Camps i Clàudia Sabata, millors esportistes de la temporada al Berguedà

Ivan Camps i Clàudia Sabata, millors esportistes de la temporada al Berguedà
Foto de família del final de la gala, amb tots els guardonats

Ple absolut al Local del Blat de Gironella en la tercera edició de la Nit de l’Esport. Més de 200 persones han assistit al sopar-cerimònia de la Nit de l’Esport Berguedà 2019, organitzada un any més pel portal esportiu Entre Rivals amb el suport del Consell Comarcal del Berguedà i la col·laboració de l’Ajuntament de Gironella. Els premis grans de la nit han anat a parar a Ivan Camps, Clàudia Sabata i l’afició de l’Handbol Berga.

Ivan Camps s’ha endut el premi al millor esportista masculí per només 16 vots de marge respecte Pau Llorens, que ha estat segon. Els usuaris d’Entre Rivals van votar els seus candidats durant una setmana en una plataforma virtual. David Yuste, Joan Noguera i Xavi Tomasa han estat tercer, quart i cinquè, respectivament.

En categoria femenina, Clàudia Sabata ha revalidat el títol que ja va aconseguir en les dues primeres edicions. L’atleta de Berga ha recollit el 38% dels vots. Per darrere seu, la jove futbolista Judit Pujols, la corredora de muntanya Laia Gonfaus, l’atleta Núria Cascante i l’orientadora Ampa Gil.

Un dels moments més esperats de la gala era l’entrega del premi a la millor afició. En les dues primeres edicions el títol va anar a parar a la Penya Q S’arrenca, la Grada del Racó de Casserres. En aquesta ocasió, però, els casserrencs han passat el relleu als Handbol Berga Fans, que s’han endut el premi amb el 62% dels vots. La Grada del Racó ha estat segona, amb el 27% dels vots, i l’afició del Pàdel Indoor Berguedà, tercera, amb l’11%.

Altres premis importants de la nit han estat el de millor equip masculí, per al primer equip del CE Berga, o el femení, per al sènior del CV Gironella. La millor promesa ha estat l’escalador Alex Hernández i la millor entitat, el Club Esquí Berguedà, que enguany fa 90 anys.

L’activista Pep Graus ha estat reconegut amb el premi a la trajectòria. La patinadora Ïa Boixader, operada del cor fa dos anys, ha rebut el premi a l’esforç. I el cadet ‘A’ del Club Esportiu Berga ha estat el Premi d’Honor de l’Esport Berguedà 2019, tal com ja es va avançar en roda de premsa.

Tots els premiats de la Nit de l’Esport Berguedà 2019:

PREMI AL MILLOR ESPORTISTA MASCULÍ

IVAN CAMPS*

JOAN NOGUERA

PAU LLORENS

XAVI TOMASA

DAVID YUSTE

 

PREMI A LA MILLOR ESPORTISTA FEMENINA

CLÀUDIA SABATA*

AMPA GIL

NÚRIA CASCANTE

JUDIT PUJOLS

LAIA GONFAUS

 

PREMI A LA MILLOR AFICIÓ

HANDBOL BERGA FANS*

PENYA QUE S’ARRENCA

PÀDEL INDOOR BERGUEDÀ

 

MILLOR EQUIP FEMENÍ

CV GIRONELLA SÈNIOR FEMENÍ*

SELECCIÓ BERGUEDÀ DE CROS

MOLLES MALÉ FS CASSERRES

 

MILLOR EQUIP MASCULÍ

HANDBOL BERGA

CE BERGA*

PÀDEL INDOOR MASCULÍ A

 

ESPORTISTA REVELACIÓ

PERE SÀNCHEZ

ÀNEU FERRER

OT FERRER*

 

EQUIP REVELACIÓ

ATLÈTIC GIRONELLA

CEB VÒLEI BERGA

HANDBOL BERGA*

 

PREMI A LA TRAJECTÒRIA

DAVID TARRÉS

MARC CODINA

PEP GRAUS*

 

MILLOR ENTITAT

HANDBOL BERGA

CLUB PATÍ BERGUEDÀ

CLUB ESQUÍ BERGUEDÀ*

 

MILLOR ESPORTISTA DE BASE

LAIA FONT*

GRAU FRANCH

MARIA FELIUS

 

MILLOR PROMESA

ALEX HERNANDEZ*

MARTINA GONFAUS

ORIOL RUIZ TORRES

 

MILLOR VETERÀ

NEUS PARERA

ELEUTERI ADELANTADO*

JORDI FÍGULS

 

MILLOR ENTRENADOR

ALFONSO LÓPEZ*

SEBASTIÀ EXPÓSITO-SERGI HERNÁNDEZ

LAURA SERRA

 

MILLOR BASE FORMATIVA

CCR ALT BERGUEDÀ*

CEB NÒRDIC ESQUÍ DE FONS

ESCOLA TRAIL

 

MILLOR EQUIP BASE

SELECCIÓ BERGUEDÀ DE CROS

MRB ESCOLA TRAIL

BENJAMÍ A DEL GIRONELLA*

 

PREMI A L’ESFORÇ

JUDIT FRANCH

ÏA BOIXADER MAYOL*

XAVI CABALLOL

 

PREMI INICIATIVA SOCIAL

CLUB ESQUÍ BERGUEDÀ*

MOTOCLUB FOC I FUEGO

UNIÓ DE CLUBS

 

MILLOR ESCOLA

ESCOLA TRAIL

ESCOLETA DEL COB

PÀDEL INDOOR*

*Guanyadors de la categoria

Ajuntament de Gironella Consell Comarcal del Berguedà Entre Rivals Local del Blat Nit de l'Esport nit de l'esport berguedà

Comentaris