Casserres Masculí

Clàssic vibrant i d’alçada per tancar la temporada a la Llangotera (4-5)

Clàssic vibrant i d’alçada per tancar la temporada a la Llangotera (4-5)
El Casserres, celebrant un gol. ALBERT CODINA SOLER

És difícil trobar un partit millor per tancar la temporada a la Llangotera. El PC Imagine Casserres hi rebia l’Olesa en un duel habitual en les darreres temporades i que, sovint, ha estat sinònim de tensió, emoció i bon futbol sala. Aquest cop no va ser una excepció i tots dos equips van fer vibrar la grada en un enfrontament trepidant. Al final, un gol a falta d’escassos segons pel final va decantar el marcador cap a l’Olesa (4-5), que certifica l’ascens matemàtic.

Els olesans es van avançar en el marcador i van arribar al descans amb una renda força còmoda d’1 a 3. A la represa, el Casserres no es va donar per vençut i, de fet, mai va donar sensació d’inferioritat. La manca d’efectivitat de cara a porteria i la brillant actuació del porter visitant van privar de la victòria els del Berguedà. A falta de dos minuts pel final i amb el partit empatat a 4, l’Olesa va treure el porter-jugador a la pista. Inicialment el Casserres va aguantar bé, però a pocs segons del final l’Olesa va fer el definitiu 4 a 5. Més info

Amb aquest resultat, l’Olesa certifica l’ascens de categoria matemàticament. Té 52 punts, quatre més que el Bosco Rocafort, que ara és tercer, amb 48. La segona posició, que també dona accés a Tercera Nacional, és del Nou Escorial, amb 51 punts. El Casserres, per la seva banda, perd una posició: ara és 8è, amb 35 punts, però ja té la salvació matemàticament assegurada. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, final de temporada. El Casserres visita la pista del Nou Escorial, que és segon i necessita un punt per certificar l’ascens de categoria. +PROPERA JORNADA

Imatges del partit, per Albert Codina Soler

IMG_1946-1

IMG_1969-1

IMG_1618-1

IMG_1703-1ps

IMG_1745-1

IMG_1790-1

IMG_1801-1

IMG_1828-1

IMG_1882-1

FS Casserres futsal set36

Comentaris