Casserres Femení B

El filial femení del Casserres encadena més de mitja lliga sense perdre (2-2)

El filial femení del Casserres encadena més de mitja lliga sense perdre (2-2)
ALBERT CODINA SOLER

Segona volta pletòria del filial femení del FS Casserres. Les del Berguedà encadenen 13 jornades sense conèixer la derrota. Dit d’una altra manera, no perden des del 19 de gener. L’última derrota va ser en la visita del Piera a la Llangotera (3-4). Aquesta setmana casserrenques i pierenques s’han enfrontat de nou a l’Anoia i l’empat a 2 final manté la imbatibilitat de les del Berguedà en tota la segona volta.

El Casserres es va avançar amb una diana de Clàudia Boixader, però el Piera va remuntar el partit amb dos gols. Amb tot, les casserrenques van reaccionar i un gol de Sofia Rodríguez va certificar l’empat a 2 definitiu. Més info

Amb aquest marcador, el Casserres manté la cinquena posició i depèn d’ell mateix per conservar-la. Ara mateix suma 45 punts, els mateixos que l’Alheña, que és sisè. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, final de temporada. Les del Berguedà reben la visita de l’Estel Vallseca, que és 8è, amb 34 punts. Sense massa res en joc, les casserrenques lluitaran per mantenir la imbatibilitat en aquesta segona meitat de la temporada. +PROPERA JORNADA

Casserres futsal set36

Comentaris