Casserres Femení

El femení del Casserres s’endú un partit obert a la pista del Castelldefels (4-5)

El femení del Casserres s’endú un partit obert a la pista del Castelldefels (4-5)
Jeni Serralvo (6) va tornar a ser determinant, amb tres gols. ALBERT CODINA / ARXIU

Nova victòria del Molles Malé Futbol Sala Casserres. Les noies dirigides per Xavi Parcerisa sumen tres punts mes per consolidar-se en una zona més que tranquil·la de la classificació. Aquesta setmana han superat el Castelldefels per 4 a 5 en un partit molt atractiu per l’espectador, sense prudència, donat que tots dos equips ja han fet els deures i mantindran la categoria.

Les locals van començar pressionant molt amunt i van dificultar el joc del Casserres. Amb tot, les del Berguedà es van avançar en un contracop i van passar a dominar el partit. El Castelldefels va mantenir vives les seves esperances fins al final, però el Casserres va ser millor en un darrer tram on el marcador es podria haver decantat cap a qualsevol dels dos bàndols. Més info

Amb aquest resultat, el Casserres conserva la sisena posició i arriba a la xifra de 40 punts. Per darrere, no perd pistonada el Pla de Llobregat, que també ha guanyat i està empatat a punts amb les casserrenques. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana acaba la lliga. Per fer-ho, la Llangotera es vestirà de gala per acollir un partit que es preveu més que emocionant. El Molles Malé rep el Pla de Llobregat en un enfrontament que determinarà qui acaba la temporada a la sisena posició i qui ho fa a la setena. +PROPERA JORNADA

Casserres Castelldefels futsal set36

Comentaris