C AT Gironella

El Gironella, cada cop més a prop de Segona Catalana (2-0)

El Gironella, cada cop més a prop de Segona Catalana (2-0)
Manel Uribe va obrir la llauna contra la Pirinaica. ARXIU / ALEIX CAMPRUBÍ

Victòria transcendental de l’Atlètic Gironella. L’equip va guanyar a la Pirinaica el passat dissabte en el duel més complicat que, sobre el paper, haurà de jugar en aquest final de temporada. La victòria fa que els gironellencs segueixin sent el millor segon classificat dels grups de Barcelona de Tercera Catalana i, per tant, l’únic segon que pujaria de categoria sense haver de passar per la promoció d’ascens. Les dianes del partit contra la Pirinaica van ser obra de Manel Uribe i Pau Ragués. Més info

Amb aquest resultat, el Gironella manté intactes les seves opcions de ser el millor segon de Barcelona. Ara mateix ho és i depèn d’ell mateix per acabar la temporada en aquesta posició. Queden dos partits contra equips que no s’hi juguen res. La classificació sencera, AQUÍ.

Aquesta setmana, penúltima jornada de lliga. El Gironella juga al camp del Sant Pere Nord, que ve de guanyar amb claredat al camp d’un Castellbell i el Vilar que ja és equip de Quarta. El Sant Pere, en canvi, és 10è i acabarà la temporada a mitja taula. +PROPERA JORNADA

Futbol Gironella Pirinaica set35 Tercera Catalana

Comentaris