Futbol, CE Berga

Un gol al 93 allunya al Berga de l’ascens (1-0)

Un gol al 93 allunya al Berga de l’ascens (1-0)
Instantània del moment previ a l'inici del partit. CE BERGA

Un gerro d’aigua glaçada va caure ahir diumenge sobre el CE Berga. Els blanc i vermells tenien coll avall l’empat a 0 al camp del Parets, el duel entre el primer i el segon, però un gol al minut 93 va dictar sentència. L’equip va deixar escapar un punt en el darrer sospir d’un partit totalment dividit i va acabar caient per 1 gol a 0 que deixa el Parets líder en solitari i el Berga a 3 punts, quart.

El partit va estar definit pel joc al mig del camp i la intensitat pràcticament en la seva totalitat. La primera oportunitat va ser al bàndol visitant, quan Joanet va aconseguir un xut que va sortir fora per poc. Poc després, el Parets va disposar d’un penal per avançar-se, però el rematador va enviar la pilota per sobre del travesser. Al segon tram de la meitat, els dos equips van disposar d’alguna altra ocasió poc perillosa, entre les quals van destacar, en clau berguedana, una rematada de Torner i una de Bertrans que van sortir per sobre la porteria.

Els blanc i vermells van seguir fent un partit seriós a la segona meitat, i la igualtat va continuar imperant. Al tram final, Noguera va aconseguir un xut que va sortir per sobre de la porteria, mentre el Parets en va tenir una de clara que Blanch va salvar sota pals. Al final del temps reglamentari, Torner va veure la segona groga i va haver d’abandonar el terreny de joc (90′). I va ser al temps afegit quan va arribar l’infortuni: Una diana de Sergio Jiménez sentenciava el duel i encarava el campionat al Parets (90′).

La derrota fa caure al Berga fins a la quarta posició de la taula, amb 58 punts, els mateixos que el Caldes, tercer, mentre el Vic és segon amb 59 i el Parets queda com a líder en solitari, amb 61. Per darrere dels de la capital berguedana trobem el Joanenc, a 57 punts, la Gramanet, a 56, i el Ripollet, a 55. La classificació sencera, AQUÍ.

El Berga espera trobar-se amb un altre canvi de guió en la propera jornada, que serà l’avantpenúltima. Els de Joan Prat jugaran el darrer partit a casa, amb la visita de Les Franqueses, que amb 53 punts se situa a la vuitena posició, i és l’equip més golejador del grup. + PROPERA JORNADA.

Berga CE Berga Segona Catalana set35

Comentaris