CE Berga B, CF Sant Salvador de Cercs

Un gol de Sensada en temps afegit permet al Berga B guanyar a Sant Jordi (0-1)

Un gol de Sensada en temps afegit permet al Berga B guanyar a Sant Jordi (0-1)
Un gol de Sensada va decantar el marcador a Sant Jordi. ALEIX CAMPRUBÍ / ARXIU

Victòria in extremis del filial del Berga al camp del Sant Salvador de Cercs. Els berguedans van guanyar per la mínima el derbi comarcal amb un gol de Jordi Sensada amb el temps gairebé complert. El derbi va tenir tots els ingredients esperats: prudència, igualtat, intensitat i emocions.

A la primera meitat, tots dos equips van gaudir d’ocasions per obrir la llauna però ningú va estar encertat i el resultat inicial es va mantenir fins al descans. A la represa, mateix escenari, afegint-hi un punt de control per part de tots dos conjunts. Els locals van aproximar-se tímidament en alguna ocasió i el Berga en va tenir un parell de clares. Amb el pas dels minuts, tots dos equips semblaven donar per bo l’empat però a escassos segons pel xiulet final Sensada va rematar dins una centrada i va decantar el marcador a favor de l’equip de la capital. Més info

Amb aquest resultat, el Berga B manté la tercera posició i s’assegura, com a mínim, la quarta. Ara mateix, els berguedans sumen 52 punts, els mateixos que l’Alt Berguedà, que és quart. Per la seva banda, el Sant Salvador de Cercs segueix a la dotzena posició, amb 27 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I en la darrera jornada del campionat, el Berga B rep la visita de l’Avià B en el derbi de filials més esperat de la temporada. El Sant Salvador, en canvi, tancarà la lliga rebent la Balconada i, si guanya, avançarà els bagencs a la classificació. +PROPERA JORNADA

Berga Berguedà derbi Futbol Quarta Catalana Sant Salvador de Cercs SET34

Comentaris