CE Olvan

Bona cara de l’Olvan per acabar la temporada (4-0)

Bona cara de l’Olvan per acabar la temporada (4-0)
L'Olvan celebra un gol, aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ / ARXIU

Darrer partit de la temporada per a l’Olvan, i golejada. El conjunt del Berguedà ha guanyat amb comoditat al Valls de Torroella i tanca la seva campanya. Aquesta setmana es disputa la darrera jornada del campionat però els olvanesos descansen.

Tot i tornar a quedar sense porter, el partit contra el cuer va ser un tràmit. L’Olvan va dominar totes les fases del joc i va tenir moltes ocasions per golejar a plaer. Al final, van ser 4 gols, però podrien haver estat molts més. Les dianes van ser obra d’Àngel Serralvo, Gerard Adelantado, Santi Casacuberta i Bernat Santacreu. Més info

Amb aquest resultat, no canvia res. L’Olvan acabarà la temporada en setena posició, per darrere el filial de l’Avià. Per sota, l’Avinyó és a 7 punts i, per tant, ja no els podrà atrapar, passi el que passi en la darrera jornada. La classificació sencera, AQUÍ.

La propera jornada l’Olvan, com dèiem, no juga, ja que li tocaria enfrontar-se al Vilomara, que es va retirar a la primera volta. +PROPERA JORNADA

Futbol Olvan Quarta Catalana SET34 Valls de Torroella

Comentaris