C AT Gironella

Pas de gegant d’un Gironella que comença a ensumar l’ascens (0-3)

Pas de gegant d’un Gironella que comença a ensumar l’ascens (0-3)
Pau Ragués, determinant a Súria. ALEIX CAMPRUBÍ / ARXIU

Victòria còmoda de l’Atlètic Gironella al camp del Súria en la primera de les quatre finals que l’equip té en aquest final de temporada. Després de superar sense problemes al Puigcerdà entre setmana (0-7) en el partit aplaçat de la 21a jornada, l’equip tornava a ser el millor segon de Barcelona, però havia de confirmar-ho guanyant a Súria diumenge. Així va ser. Dues dianes de Pau Ragués i un gol d’oportunisme de Riccardo Bertolio van servir per golejar els suriencs.

El partit es va posar de cara ràpidament per al Gironella. L’equip de Xavi Díaz va avançar-se en el marcador gràcies a un gran xut de Pau Ragués, al minut 10 de partit. Passada la mitja hora de joc, Riccardo Bertolio va fer el segon en aprofitar una bona centrada que, prèviament, toca Jona Peñalva. A la represa, un gran llançament de falta de Ragués va sentenciar el partit. Més info

A aquestes alçades, el Gironella ja té assegurada, com a mínim, la promoció d’ascens. Ara bé, també sap que ja no podrà ser campió: aquesta setmana el Calaf s’ha endut matemàticament la lliga sense haver perdut ni un sol partit. Amb tot, els gironellencs són el segon classificat amb millors números de la província de Barcelona, amb 76 punts, i depenen d’ells mateixos per assolir l’ascens directe. El principal competidor és l’Olivella, del grup 12, que suma 74 punts. La classificació sencera del grup 7, AQUÍ.

Aquesta setmana el Gironella rep la Pirinaica, un dels pocs equips que aquest any li ha aconseguit esgarrapar punts. A Manresa, tots dos equips van empatar a 0. Al grup 12, l’Olivella rep el Capellades, que s’hi juga la vida per no baixar. +PROPERA JORNADA

Futbol Gironella SET34 Tercera Catalana

Comentaris