UE Avià

L’Avià derrota el Matadepera B a la represa (2-1)

L’Avià derrota el Matadepera B a la represa (2-1)
Lianes va fer les dues dianes de l'Avià. ALEIX CAMPRUBÍ / ARXIU

Nova victòria de la Unió Esportiva Avià a Tercera Catalana. Els avianesos han superat el filial del Matadepera per 2 a 1 en un partit que s’ha decidit a la segona meitat. Dues dianes de Lianes han donat avantatge als locals i de res ha servit el gol dels vallesans amb el temps pràcticament complert.

La primera part va acabar amb empat a 0. A la represa, l’Avià va afinar la punteria i Lianes va obrir la llauna en aprofitar una centrada d’Eloi Soler. Era el minut 50 de partit. Al cap de vint minuts, altre cop Lianes va fer el segon gol, una autèntica delicatessen on té la sang freda de picar la pilota per sobre el porter en el darrer moment. Poc després, David Pintó va ser expulsat i l’Avià es va quedar amb un jugador menys. Ja en temps afegit, el Matadepera B va retallar distàncies i va col·locar un 2 a 1 en el marcador que seria definitiu. Més info

Amb aquest resultat, l’Avià manté la tercera posició, amb 63 punts. A banda, aquesta setmana el Gironella s’ha assegurat la segona plaça, guanyant el partit aplaçat a Puigcerdà i el del cap de setmana a Súria. Així doncs, l’Avià perd qualsevol opció de jugar la promoció d’ascens i s’haurà de conformar amb lluita per la tercera plaça amb Pirinaica i Cardona. La classificació sencera, AQUÍ.

Aquesta setmana vinent els avianesos juguen al camp del Viladecavalls, que és 6è, a 11 punts dels del Berguedà. +PROPERA JORNADA

Avià Futbol Matadepera SET34 Tercera Catalana

Comentaris