Alt Berguedà

L’Alt Berguedà es retroba de nou amb la victòria (5-2)

L’Alt Berguedà es retroba de nou amb la victòria (5-2)
Gerard Puig va fer un hat-trick. ALEIX CAMPRUBÍ / ARXIU

L’Alt Berguedà rebia al Sant Pau de Manresa en el partit corresponent a la jornada 29 de Quarta Catalana. El partit es va saldar amb el resultat de 5 a 2 a favor dels locals.

En els primers compassos de partit, l’Alt Berguedà intentava jugar mentre que una alta pressió del Sant Pau dificultava una sortida fàcil des de darrere i feia que el conjunt local perdés pilotes a l’inici. En una d’aquestes, l’acció va acabar amb penal a favor del Sant Pau, que ben d’hora es va posar 0 a 1. Seguia la pressió per part dels visitants i les ganes de voler portar la iniciativa per part dels locals, però les primeres ocasions després del penal també van ser pels visitants.

A partir del minut 20, l’equip de Xavi Ribera va trobar la forma de sortir i va a començar a generar ocasions. Les primeres van anar fora. Però Albert Gaona no va trigar en posar l’empat al marcador. Seguidament, en una altre jugada per banda esquerra, Alberto Feijoo posava el 2 a 1 i el partit encarat cap als locals. En aquest tram del partit, els locals ja disposaven del marcador al seu favor a més del joc. Amb el resultat de 2 gols a 1 es va arribar al descans.

A la represa, la mateixa tònica que al final de la primera part. Un equip local dominador i un equip visitant a la espera del contraatac. Gerard Puig no va trigar a fer el 3 a 1 resolent un frec a frec amb el porter. Al cap de 10 minuts, de nou Gerard Puig feia el seu particular doblet per posar el 4 a 1 al marcador. I finalment Puig culminava el seu hat-trick amb el 5 a 1, després d’una bona jugada per banda dreta. El Sant Pau pràcticament no va disposar d’ocasions en tota la segona part, però en una falta va poder reduir diferències posant el 5 a 2 definitiu al marcador. Més info

Amb aquests tres punts, l’Alt Berguedà es troba en quarta posició empatat a 52 punts amb el Berga B. Per altra banda, el Sant Pau està a la tretzena posició amb 26 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

L’Alt Berguedà visitarà el camp del cuer, el Valls de Torroella, en la última jornada del campionat, i el Sant Pau rebrà al Casserres que es novè amb 32 punts. +PROPERA JORNADA

Alt Berguedà Futbol Quarta Catalana Sant Pau de Manresa SET34

Comentaris