Montmajor FC

El Montmajor s’endú un partit boig per assegurar la cinquena plaça (4-3)

El Montmajor s’endú un partit boig per assegurar la cinquena plaça (4-3)
Èric Fígols va fer el definitiu 4 a 3. ALEIX CAMPRUBÍ / ARXIU

Victòria del Montmajor en el darrer partit de la temporada com a local. Els de Jordi Casas van patir més del compte per superar un rival de la part baixa, el Navàs B, que no es va donar mai per vençut i va ser capaç de remuntar un 2 a 0 advers. Al final, però, el Montmajor va ser millor a la represa i va poder capgirar novament el marcador per col·locar el definitiu 4 a 3.

El partit es va posar molt de cara per al Montmajor, que al quart d’hora de joc ja guanyava per 2 a 0 amb gols de Jordi Casas i Sergi Sala. Malgrat tot, el Navàs va aprofitar cinc minuts de relaxació del Montmajor per fer tres gols a pilota aturada i capgirar el marcador. Amb el 2 a 3 es va arribar al descans.

A la represa, el Montmajor va sortir disposat a capgirar el partit i no va tardar gaire a empatar, amb una altra diana de Sala. A partir d’aquí, l’equip va intentar de totes les formes culminar la remuntada, però no va ser fins a les acaballes quan Èric Fígols va fer el definitiu 4 a 3, en aprofitar una bona deixada de Jordi Cortizo. Més info

Amb aquest resultat, el Montmajor s’assegura la cinquena plaça final al campionat de lliga. Els del Baix Berguedà són a quatre punts de Berga B i Alt Berguedà, de manera que ja no els poden atrapar, a falta d’una sola jornada. Tot i això, també tenen l’Avià B quatre punts per sota, de manera que tenen el lloc matemàticament assegurat. La classificació sencera, AQUÍ.

I en la darrera jornada de lliga l’equip dirigit per Jordi Casas visita el camp de l’Avinyó, que és vuitè, amb 35 punts, i ve de perdre a Casserres per 2 a 1. +PROPERA JORNADA

Futbol Montmajor Navàs B Quarta Catalana SET34

Comentaris