Bàsquet, Bàsquet Berga

Victòria còmode d’un Bàsquet Berga que no abaixa els braços (77-51)

Victòria còmode d’un Bàsquet Berga que no abaixa els braços (77-51)
Oriol Tintó, en un temps mort, en un partit d'aquesta temporada

El Bàsquet Berga no va tenir problemes per imposar-se al Santpedor el passat cap de setmana, un rival directe en un derbi intercomarcal. Els de negre van ser superiors en tot moment i van emportar-se una àmplia victòria per 77 a 51.

L’equip va agafar un primer avantatge al darrer tram d’un primer quart que va acabar 17 a 13, mentre al llarg del segon va escapar-se en el marcador, posant un 33 a 18, per bé que el rival va retallar i es va arribar al descans 35 a 26.

Els de negre van posar terra entremig des de l’inici de la segona part, situant un contundent 57 a 33 al marcador, però el Santpedor va tornar a retallar lleugerament i posava el 57 a 37 abans del darrer temps. El quart quart va ser de tràmit, amb intercanvi de cistelles i un intent de maquillar el marcador al final, per bé que el resultat final va ser el clar 77 a 51.

Els de negre segueixen cinquens, en la seva lluita per pujar algun esgraó abans d’acabar la lliga, amb 13 victòries per 9 derrotes, a 1 del Matadepera, quart. Els berguedans visitaran aquest cap de setmana al Peña Fragantina, un rival assequible, ja que és desè classificat amb 9 a 13 de balanç. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga Berga set33

Comentaris