Casserres Masculí

El FS Casserres certifica la permanència a Divisió d’Honor una temporada més (5-4)

El FS Casserres certifica la permanència a Divisió d’Honor una temporada més (5-4)
Plantilla del PC Imagine Casserres 2018/2019. Són de Divisió d'Honor, un any més. ALBERT CODINA SOLER

Partidàs a la Llangotera per certificar la permanència a Divisió d’Honor. El PC Imagine Casserres ho ha tornat a fer. En un any complicat, on diversos jugadors han hagut d’assumir més responsabilitat després que Robert Perarnau pengés les botes l’estiu passat, els casserrencs han aconseguit la fita: queden tres jornades i ja estan salvats matemàticament.

Aquesta setmana rebien un equip que encara tenia esperances de lluitar per l’ascens, el Sant Joan Despí, i el van vèncer a base de bon futbol sala. Des del primer moment, els casserrencs van imposar el seu ritme i es van avançar amb un gol d’Elo. El rival, però, va aconseguir capgirar el marcador en dues jugades aïllades. Amb tot, el Casserres va seguir igual i va aconseguir l’empat en una gran jugada col·lectiva.

A la represa, el Casserres va seguir dominant i va tornar-se a posar per davant, però el rival novament va tornar a reaccionar ràpid amb la igualada. A falta de 5 minuts, els casserrencs es van tornar a avançar per fer el 4 a 3. A partir d’aquí, el Sant Joan Despí va passar a jugar de 5 i van aconseguir tornar a empatar en una jugada afortunada. Tot i això, el Casserres no va llançar la tovallola i, gràcies a una bona recuperació defensiva, va aconseguir fer el definitiu 5 a 4 per fer embogir la Llangotera. Més info

Amb aquest resultat, el Casserres suma 35 punts i és a la setena posició. El descens, que el marca l’Eixample, és a 11 punts quan només falten tres jornades per disputar, és a dir, 9 punts en joc. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana vinent, duel contra l’Eixample, precisament. El Casserres jugarà fora de casa contra un rival que s’hi juga la vida. Ara mateix és a quatre punts de la salvació i una derrota el deixaria pràcticament sentenciat. +PROPERA JORNADA

Casserres DH Divisió d'Honor Futbol sala futsal Permanència salvació set33

Comentaris