Futbol, CE Berga

El Berga perd i la lliga s’estreny (3-1)

El Berga perd i la lliga s’estreny (3-1)
Moments previs a l'inici del partit. CE BERGA

Es confirma que el grup 4 de segona catalana d’enguany és un dels més disputats i estranys de les darreres temporades. Aquest cap de setmana, el Berga no va aprofitar la derrota de la Gramanet, caient al camp del Joanenc per 3 a 1, però segueix segon, en una zona alta molt estreta: només hi ha 5 punts de diferència entre el líder i el setè classificat, a falta de 4 jornades.

Encara ressonava el xiulet inicial quan, després d’un servei de banda, Valentín Prieto va aprofitar un dels diversos rebots per avançar als locals (2′). Però els berguedans es van refer, i van aconseguir dominar el joc i tenir més la possessió de pilota en la primera meitat. Després d’una falta de Noguera que va sortir propera a la porteria, Joanet va aprofitar un bon contracop dels visitants per posar la igualada al marcador (26′). Tot i el control berguedà, l’equip no va aconseguir cap altra oportunitat gaire clara, mentre el Joanenc en va tenir al tram final, però es va mantenir l’empat a 1.

A la segona part, el conjunt groguet va passar de jugar amb 5 defenses a incorporar un home més al mig del camp, el que els va servir per fer un pas endavant i igualar el duel. Al cap d’uns minuts, Alberto Criado va aprofitar una centrada al segon pal per tornar a posar per davant als bagencs (65). Tot i els bons moments del Joanenc, el conjunt berguedà va aconseguir alguna oportunitat, com un xut creuat de Dalmau que va obligar a intervenir al porter local per evitar l’empat a 2. Just després, però, Eric Márquez - el flamant fitxatge que va esperonar el joc dels locals – es va servir del refús d’una pilota al pal per col·locar el 3 a 1 que deixava el matx coll avall. Els blanc i vermells van avançar línies i van buscar retallar a la desesperada al tram final, però els de gro van saber defensar l’ofensiva.

Tot i la derrota, el Berga segueix segon classificat, amb 55 punts, a 1 punt del líder, la Gramanet, i ara empatat amb el Ripollet i el Parets, tercer i quart. La classificació segueix ajustada amb el Vic Riuprimer, que és cinquè amb 53 punts, el Caldes, sisè amb 52 i el Joanenc, setè amb 51. La classificació sencera, AQUÍ.

Els de Joan Prat esperen ara recuperar-se amb una victòria amb la visita del Masnou, que amb 43 punts és onzè classificat. De cara a aquest partit, el club ha fet una crida a l’afició, convocant-la en un dinar al camp abans del duel. + PROPERA JORNADA.

Berga CE Berga Segona Catalana set33

Comentaris