C AT Gironella

El Gironella s’imposa al Navàs per seguir el camí cap a l’ascens (3-1)

El Gironella s’imposa al Navàs per seguir el camí cap a l’ascens (3-1)
Pol Ginestà va fer un gol aquesta setmana. ALEIX CAMPRUBÍ

Nova victòria de l’Atlètic Gironella. Els homes de Xavi Díaz han derrotat el Navàs en un dels derbis intercomarcals de la jornada. L’equip va ser superior, malgrat que es va trobar un rival molt tancat a la cova que no deixava massa espais per generar ocasions.

Els gironellencs es van avançar ben aviat amb un gol de Pol Ginestà, però abans de la mitja hora de joc el Navàs va empatar. A les acaballes del primer temps, Toni Castaño va fer el 2 a 1. Ja a la represa, quan feia escassos segons que la pilota rodava, Riccardo Bertolio va fer el tercer, que sentenciava pràcticament el partit. A partir d’aquí, el joc va ser molt dur i el Navàs en cap cas va sortir de la cova, defensant bé i impedint que el resultat final fos més ampli. Més info

Amb aquesta victòria, el Gironella segueix còmodament a la segona posició, ara amb 70 punts. A més, el líder, el Calaf, ha empatat contra el Viladecavalls, de manera que els del Berguedà han retallat dos punts. A més aquest dimecres l’equip gironellenc jugarà el partit aplaçat contra el cuer de la categoria, el Puigcerdà. Si guanya, passarà a ser el millor segon classificat de la província de Barcelona, lloc que dona accés directe a Segona Catalana. La classificació sencera, AQUÍ

Després del partit a Puigcerdà, el Gironella jugarà al camp del Súria,  diumenge a la tarda. Si venç en els dos compromisos, farà un pas de gegant en la lluita per pujar de categoria sense haver de jugar la promoció d’ascens. +PROPERA JORNADA

derbi intercomarcal Futbol Gironella Navàs set33 Tercera Catalana

Comentaris