Berga, Vòlei

Remuntada de prestigi del Vòlei Berga (3-2)

Remuntada de prestigi del Vòlei Berga (3-2)
El CEB Vòlei Berga celebra un punt, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

El CEB Vòlei Berga ha tornat a remuntar contra un rival potent i veterà, en un partit en el qual havia anat sempre a remolc. Els berguedans es van imposar per 3 set a 2 al Voleinova B.

Els de blau van disputar moments de gran intensitat, evidenciant una bona progressió defensiva, tirant de la tenacitat i la resistència ja habituals. El partit va seguir un patró en els 4 primers sets, el primer va caure pels visitants, 24 a 26, el segon pels locals, 25 a 17, el Voleinova es va tornar a imposar en el tercer, 17 a 25, i el Berga va guanyar un altre ajustat i vibrant quart set, per 25 a 23. Quan tot apuntava que el darrer tornaria a la banda visitant, amb un parcial de 7 a 12, els del CEB van reaccionar, encadenant un seguit d’accions ofensives que van sumar un gran parcial de 8 a 0 per situar el 15 a 12 que els va donar la victòria.

El CEB Berga segueix a la segona posició de la taula, amb 13 punts, els mateixos que el Sant Boi, que és tercer, però amb un partit més. El líder, els Vikings del Prat, sumen 25 punts, però amb 2 partits més que els de blau.

Berga CEB CEB Berga CEB Vòlei Berga set32 vòlei

Comentaris