Casserres Femení B

El Casserres trenca la imbatibilitat del líder (5-3)

El Casserres trenca la imbatibilitat del líder (5-3)
Nerea Gómez, en una acció d'aquesta temporada. ALBERT CODINA SOLER

L’Escola de Futbol Sala Jordi Torras no havia encaixat més d’un gol en cap partit de les 21 jornades que s’havien disputat. De fet, no havia perdut ni un sol partit en tota la temporada. Només havia cedit dos empats a 1: a la pista de l’Olímpic Floresta i a casa contra el Futsal Cervelló. I aquesta setmana el Casserres ha esmicolat tots els rècords: 5 a 3 a la Llangotera, final de la ratxa d’imbatibilitat i maneta de gols.

El Casserres va sortir adormit i va encaixar dos gols en dos minuts. Després l’equip va canviar la defensa en zona per la defensa a l’home i va aconseguir empatar el partit. A la represa, el Casserres va aconseguir fer tres gols més, gràcies a un bon treball de pressió que dificultava molt la vida a la pivot rival. A més, el darrer tram de partit el líder va quedar arraconat al seu camp, sense massa opcions de lluitar per sumar punts. Més info

Amb aquest resultat, la ratxa positiva del Casserres continua, mentre que la del líder queda interrompuda. Les casserrenques sumen deu jornades sense perdre: han guanyat 8 dels últims 10 partits i n’han empatat 2. Això les ha situat a la cinquena posició, amb 40 punts. La promoció, per això, és matemàticament impossible: queden quatre jornades i són a 14 punts del segon. La classificació sencera, AQUÍ.

I tornant de Setmana Santa, l’equip del Berguedà s’enfrontarà precisament al segon classificat, que és el Terra Negra. Les casserrenques jugaran lluny de la Llangotera però esperen allargar la bona ratxa resultadista a costa d’un altre equip de dalt. +PROPERA JORNADA

Casserres Escola de Futbol Sala Jordi Torras futsal Segona Catalana set32

Comentaris