C AT Gironella

Un pas més cap a l’ascens directe (0-2)

Un pas més cap a l’ascens directe (0-2)
Manel Uribe ha vist porteria aquesta setmana. ALEIX CAMPRUBÍ / ARXIU

Nova victòria de l’Atlètic Gironella, que segueix caminant a pas ferm cap a l’ascens directe a Tercera Catalana. Els homes de Xavi Díaz ha tirat endavant aquest cap de setmana un altre partit feixuc, al camp del Fruitosenc, i s’han endut la victòria per 0 a 2. El rival, en la línia dels anteriors, es va tancar a darrere i va cedir descaradament la pilota al Gironella per intentar generar perill en contracops.

A la primera meitat, el Gironella es va fer un fart de tocar la pilota, buscant combinacions que permetessin trencar l’entramat defensiu dels bagencs. I no va ser fins a les acaballes, quan Alberto Fernández va obrir la llauna amb un bon xut des de fora l’àrea. A la represa i amb avantatge en el marcador, el Gironella va administrar la renda i va seguir dominant, fins que Manel Uribe va fer el segon i va deixar el partit vist per sentència. El seriós partit defensiu del Fruitosenc va impedir que la diferència en el marcador fos més gran. Més info

Amb aquest resultat, el Gironella es manté a la segona posició, amb 67 punts, 14 per sota del líder, el Calaf, que segueix sense perdre aquesta temporada. Per sota, l’Avià -tercer- ha guanyat i es manté a set punts, tot i que els gironellencs tenen un partit pendent de disputat (contra el cuer, el Puigcerdà). La classificació sencera, AQUÍ.

I la setmana vinent, tornant de Setmana Santa, derbi intercomarcal. El Gironella rep la visita del Navàs, que és l’equip que marca la salvació, però que la té pràcticament assegurada. Els navassencs tenen 11 punts d’avantatge respecte el primer dels equips que baixaria, el Castellbell i el Vilar, quan falten 15 punts per disputar. +PROPERA JORNADA

Futbol Gironella set32 Tercera Catalana

Comentaris