CE Berga

Tres punts per seguir somiant (2-0)

Tres punts per seguir somiant (2-0)
Celebració del primer gol del partit. MARC CANTURRI

Tres punts per encetar el cicle de finals. El Berga ha guanyat aquest cap de setmana a casa contra el Cardedeu i segueix més que viu en la lluita per l’ascens de categoria. Els berguedans tenen el líder, la Gramenet, a només un punt i mantenen els perseguidors a tres.

L’equip va fer un gran partit. A la primera meitat, el Berga va sortir disposat a portar el control del partit i esperonat per una grada que també hi creia. Des del club, aquesta setmana s’ha impulsat una campanya per omplir el municipal i l’afició ha respost. En aquest escenari, el Berga va plantejar un partit molt feixuc per al Cardedeu, pressionant amb molta intensitat la sortida de pilota rival i assetjant per moments la porteria vallesana. Així, a la mitja hora de joc, una bona recuperació de Bertrans a la banda esquerra va habilitar Noguera, i aquest va fer una passada de la mort que ‘Sua’ va enviar dins amb contundència. Ja a les acaballes del primer temps, ‘Joanet’ va clavar una falta directa a la dreta del porter visitant i va col·locar un 2 a 0 antològic a l’electrònic.

A la segona meitat, poca història. El Berga es va dedicar a gestionar amb encert l’avantatge en el marcador, concedint poques ocasions al rival. A banda, l’equip berguedà en va tenir alguna per sentenciar el partit, però el 2 a 0 no es va moure. Més info

Amb aquest marcador, el Berga segueix segon, amb 55 punts. Per davant hi ha la Gramenet, amb 56, i per darrere, el Parets, el Ripollet i el Vic Riuprimer, que -empatats a 52- lluiten per accedir a la zona de promoció d’ascens. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, desplaçament complicat per als de Joan Prat. Visiten el camp del Joanenc, un equip que ja va esgarrapar un empat del municipal de Berga i que s’ha mantingut a la part alta tota la temporada. Actualment, els de Sant Joan de Vilatorrada són setens, amb 48 punts, de manera que la visita a Berga és pràcticament la darrera bala que els queda per lluitar per l’ascens. +PROPERA JORNADA

Berga Cardedeu Futbol Segona Catalana set32

Comentaris