Casserres Femení

El Casserres planta cara al líder i frega un bon resultat (7-4)

El Casserres planta cara al líder i frega un bon resultat (7-4)
Imatge d'un partit d'aquesta temporada. ALBERT CODINA SOLER

Bon partit del Casserres a la pista del líder, el Molins. Les noies dirigides per Xavier Parcerisa van plantar cara fins arribar a un minut final fatídic on, després d’encaixar el 5 a 4, les del Berguedà van abaixar els braços i van rebre dos gols més. Al final 7 a 4 enganyós, tenint en compte la igualtat i la quantitat d’ocasions a banda i banda de la pista que es van poder veure.

El partit va començar amb un líder dominador, que no va tardar massa a avançar-se en el marcador. Arran del gol, el Casserres va despertar i va aconseguir empatar el partit, però el Molins es va tornar a avançar. I amb el 2 a 1 es va arribar a la mitja part. A la represa, el Casserres va tirar d’orgull i el joc es va igualar molt fins al punt que, per primera vegada, les del Berguedà es van posar per davant (2-3). Aleshores dos gols pràcticament consecutius van tornar a posar per davant les locals, però una diana de Marta Guirado va restablir la igualada (4-4).

I amb aquest vendaval de gols es va arribar al tram final. Qui marqués el cinquè tenia molts números d’endur-se el partit i així va ser. El Molins va tornar-se a avançar i les casserrenques van abaixar els braços, la qual cosa va propiciar que les locals fessin dos gols més i completessin una golejada més àmplia del compte. Més info

Tot i la derrota, el Casserres manté la sisena posició, amb 34 punts. A més, l’equip que té per davant -l’Atlètic la Palma- ha tornat a perdre (fa cinc jornades que perd) i segueix a només tres punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I la setmana vinent, després de Setmana Santa, compromís a priori assequible per a les casserrenques. Reben la visita del cuer de la categoria, l’Hospitalet, que ve de guanyar contra el penúltim, el Vallirana. +PROPERA JORNADA

Casserres futsal Molins Primera Catalana set32

Comentaris