Casserres Masculí

El Casserres assalta el camp del segon i té la salvació a la butxaca (2-5)

El Casserres assalta el camp del segon i té la salvació a la butxaca (2-5)
Flores, autor de dos gols aquest cap de setmana. ALBERT CODINA SOLER

Partidàs i salvació virtual. El PC Imagine Casserres ha trencat tots els pronòstics i ha donat la ‘campanada’ de la jornada en derrota el Bosco Rocafort a domicili per 2 a 5. L’equip casserrenc es va endur els tres punts de la pista del segon classificat en un partit vibrant que el deixa a onze punts de la zona de descens, quan només queden 12 punts en joc.

El Casserres va sortir al camp convençut que podia guanyar. Es va defensar amb encert, tancant línies de passada al pivot i sent generosos com a equip. A l’equador del primer temps, Eloy Carmona va veure la segona groga i va ser expulsat, de manera que l’equip va jugar en inferioritat durant dos minuts. Quan aquest període de sanció estava a punt de cloure, el Bosco es va avançar. Amb tot, el Casserres va seguir amb la mateixa mentalitat i va disposar de diverses ocasions per empatar i, fins i tot, capgirar el marcador. Flores va fer l’empat.

A la represa, el Bosco seguia tenint més la pilota però tenia seriosos problemes per inquietar la porteria rival. En aquest escenari, Flores va fer el seu doblet particular per avançar el Casserres (1-2), però pràcticament en la jugada posterior els locals van empatar de falta. Després, Cabana va fer el 2 a 3 i el juvenil Sergi Gamazo va fer pujar el 2 a 4 a l’electrònic amb un gran xut amb la cama esquerra. A partir d’aquí, els locals van passar a jugar amb porter-jugador però el Casserres va saber conservar l’ordre i va sentenciar amb el definitiu 2 a 5, obra de Marc Vila. Més info

Amb aquest resultat, el PC Imagine està virtualment salvat. L’equip és a la vuitena posició i suma 32 punts, 11 més que l’Eixample que seria el primer dels equips que baixaria si la competició acabés ara. Només queden quatre jornades i, per tant, 12 punts en joc, de manera que l’Eixample hauria de guanyar tots els partits que queden i el Casserres, no sumar ni un sol punt. A més, entre un i altre equip hi ha el Farmàcia Yanguela, el Rosario Central i el Castellbisbal, que haurien de fer un gran final de temporada per enviar el Casserres a Primera Divisió. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana vinent, compromís interessant a la Llangotera. El Casserres rebrà la visita del Sant Joan Despí, actual 5è classificat, amb 38 punts, sis més que els del Berguedà. Els del Baix Llobregat, però, encadenen dues jornades sense guanyar i s’han despenjat de la lluita per l’ascens. +PROPERA JORNADA

Bosco Rocafort Casserres FS Casserres Futbol sala futsal set32

Comentaris