Natació

La berguedana Àneu Ferrer es proclama subcampiona d’Espanya Júnior de natació

La berguedana Àneu Ferrer es proclama subcampiona d’Espanya Júnior de natació
Àneu Ferrer, amb el gorro negre, a punt de començar una prova del campionat d'Espanya.

Gran actuació d’Àneu Ferrer als campionats d’Espanya de natació que s’han disputat a Sabadell. La nedadora berguedana s’ha penjat la medalla de plata en els 4×100 estils, juntament amb les seves companyes de relleu, del Club Natació VIC-ETB.

D’aquesta manera, Ferrer i les seves companyes es van proclamar subcampiones d’Espanya en categoria júnior en aquesta modalitat. A més el CN Vic-ETB es va aconseguir colar entre dos grans clubs estatals com són el CN Gredos i el CN Canoe.

A banda de la medalla de plata, Àneu Ferrer (nascuda l’any 2003) va fer un magnífic campionat, quedant a les portes del podi en els 100 i els 200 metres esquena (4a), amb un 7è lloc en els 200 metres papallona. Aquests grans resultats la van colar a les finals B dels campionats absoluts, on competien nedadores de renom internacional com Mireia Belmonte, Jessica Vall o Àfrica Zamorano.

Ara, els propers objectius per a l’Àneu són els campionats de Catalunya i d’Espanya d’estiu, que es disputaran a Mataró i Terrassa a principis de juliol i agost, respectivament.

aneu-ferrer-campionats-espanya-junior-2019-2

aneu-ferrer-campionats-espanya-junior-2019-1

Àneu Ferrer campionats d'Espanya júnior medalla medalla de plata subcampiona

Comentaris