Casserres Femení B

La ratxa del filial femení del Casserres continua: 9 partits sense perdre (3-3)

La ratxa del filial femení del Casserres continua: 9 partits sense perdre (3-3)
Imatge d'un partit d'aquesta temporada. ALBERT CODINA SOLER

Nova gran actuació del filial femení del FS Casserres. Les jugadores dirigides per Vicente Rodríguez han empatat a 3 a la complicada pista de l’Olímpic la Floresta. Les casserrenques es van avançar en el primer tram de partit gràcies a un bon inici, però les locals van despertar i van igualar el partit. A la represa, qualsevol dels dos equips es podia haver endut els tres punts però al final se’ls van haver de repartir. Més info

Amb aquest resultat, el Casserres allarga la ratxa de jornades sense perdre. Les casserrenques han guanyat set dels últims nou partits i n’han empatat dos. Tot plegat els ha portat a la sisena posició, amb 37 punts i amb els equips de davant a punta de canó. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, compromís complicat a la Llangotera. El Casserres rep la visita del líder de la categoria, l’Escola de Futbol Sala Jordi Torras, que segueix invicte aquesta temporada i només ha cedit dos empats. +PROPERA JORNADA

Casserres Futbol sala Olímpic Floresta set31

Comentaris