Berga, Vòlei

El CEB Berga torna a guanyar amb solvència (3-0)

El CEB Berga torna a guanyar amb solvència (3-0)
Foto de germanor entre els dos equips. CEDIDA

Plàcida victòria del CEB Vòlei Berga el passat cap de setmana. L’equip es va imposar de manera força còmode al PG Dream Team, per 3 sets a 0.

El primer set ja va plasmar diferències entre ambdós conjunts, amb els locals provant un nou sistema de joc que comença a rutllar, i es va imposar per 25 a 15. El Berga va seguir fent un bon partit, tant en atac com en defensa, i va saber respondre als bons moments del rival en un segon set més ajustat, fruit d’alguna distracció tàctica del nou sistema. Tot i arribar a anar 12 a 12, el CEB va posar un 18 a 13 que els va donar marge per imposar-se 25 a 22. El darrer ja va tenir menys història, i els de blau es van acabar emportant el parcial, altra volta per 25 a 15.

Amb 7 partits disputats, els berguedans sumen 13 punts, i se situen a la segona posició de la taula. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Berga CEB CEB Berga CEB Vòlei Berga set31 vòlei

Comentaris