CF Sant Salvador de Cercs

Victòria plàcida del Sant Salvador de Cercs contra el Sant Llorenç (3-0)

Victòria plàcida del Sant Salvador de Cercs contra el Sant Llorenç (3-0)
Imatge del partit de la primera volta, a Sant Llorenç. CEDIDA

Victòria plàcida del Sant Salvador de Cercs contra un Sant Llorenç en inferioritat numèrica des del xiulet inicial. Els del Solsonès es van desplaçar a Sant Jordi amb només 10 efectius i això deixava entreveure un partit realment complicat d’afrontar. Per això, van optar per un entramat defensiu molt prudent i per basar el seu atac en els contracops. Per la seva banda, els locals van gaudir de nombroses ocasions per marcar i el 3 a 0 final podria haver estat molt més ampli.

En una primera part força còmoda, el Sant Salvador va arribar al descans amb un 2 a 0 que encarrilava el partit. A la represa, el Sant Llorenç -sense massa a perdre- va estirar línies per buscar el gol que els acostés al marcador. Això va fer que també deixessin més espais a darrere i el Sant Salvador ho va aprofitar per seguir generant perill. En una d’aquestes accions ofensives, l’equip de Cercs va aconseguir fer el definitiu 3 a 0. Més info

Amb aquest resultat, els cercorins guanyen una posició, superen el Sant Pau de Manresa i s’enfilen fins el 12è lloc, amb 24 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana l’equip descansarà, ja que li tocaria enfrontar-se al Vilomara. Els bagencs van abandonar la competició a la primera volta. +PROPERA JORNADA

Futbol Quarta Catalana Sant Llorenç de Morunys Sant Salvador de Cercs set31

Comentaris