Futbol, CE Berga

El Berga torna a ensopegar i perd el lideratge (3-1)

El Berga torna a ensopegar i perd el lideratge (3-1)
Joan Noguera al terra, després de rebre una falta. TONI GUTIÉRREZ

El Berga ha tornat a perdre el lideratge del grup aquest cap de setmana, en caure derrotat per 3 gols a 1 al complicat camp del Caldes, que arribava en bona dinàmica. El conjunt de Joan Prat ho va intentar tot i va tenir ocasions per revertir la situació, però el Caldes va saber jugar les seves cartes i va sentenciar amb tres contracops.

L’inici del partit va ser més favorable al Caldes, mentre el Berga no s’acostava amb perill a l’àrea rival. Després d’un avís dels locals que va obligar el porter Porcel a intervenir, el conjunt es va avançar amb un gol d’Aitor Garcia, aprofitant una passada a l’espai i no perdonant a l’1 contra 1 (15′). A partir de gol, els blanc i vermells van tenir més la pilota i van buscar el joc entre línies, però el Caldes tancava molt bé per dins i tan sols van permetre un inofensiu xut de Noguera abans del descans.

El Berga va accentuar la bona dinàmica a l’inici de la segona meitat, i tan sols de començar va aconseguir l’empat, aprofitant una pilota perduda del rival, amb un xut de Blanch a l’àrea petita (47′). Però després d’uns bons minuts de domini i oportunitats pel Berga, on destaca un xut de Bertrans que va sortir fregant el travesser, va arribar el 2 a 1 obra de Rubén Ruiz, aprofitant un altre contraatac (63′). Després, Aitor Garcia va sentenciar el partit, amb una bona definició al pal llarg (76′). En els minuts finals el conjunt berguedà va tenir la pilota, però els locals van passar a jugar amb 3 centrals per defensar-se i controlar el partit.

Després de sumar tan sols 5 punts dels darrers 12 en joc, l’equip en té ara 52 que el situen a la segona posició de la taula, a 1 del líder, la Gramanet, 1 per sobre del tercer, el Parets, i 3 per sobre de Ripollet i Vic Riuprimer, que han perdut aquesta jornada. La classificació sencera, AQUÍ.

Els de Joan Prat preparen ara la visita del Cardedeu, que aquesta jornada ha pujat fins a la novena posició, amb 44 punts. + PROPERA JORNADA.

Imatges del partit. Toni Gutiérrez

DSC_2325

DSC_2328

DSC_2392

DSC_2404

DSC_2410

DSC_2431

DSC_2440

DSC_2447

DSC_2457

DSC_2473

DSC_2586

DSC_2621

DSC_2635

DSC_2644

DSC_2694

DSC_2704

DSC_2705

DSC_2738

DSC_2738

DSC_2742

DSC_2766

DSC_2768

DSC_2844

Berga CE Berga Futbol Segona Catalana set31

Comentaris