Gironella, Vòlei

El Vòlei Gironella cau en el darrer set contra el Volei6 Manresa (2-3)

El Vòlei Gironella cau en el darrer set contra el Volei6 Manresa (2-3)
El CV Gironella, en una imatge d'arxiu. CEDIDA

El Club Vòlei Gironella no va poder sumar una victòria en la visita del Vòlei 6 Manresa. El conjunt va perdre en un matx igualat, que va arribar al cinquè set, i que va estar també marcat per decisions arbitrals qüestionades pels locals.

El Gironella va aconseguir quallar un bon partit, jugant i construint bons punts, però la tensió que va provocar l’arbitratge va jugar males passades a l’equip. El primer set va caure a la banda dels visitants, 20 a 25, però els gironellencs van aconseguir empatar amb un ajustat 25 a 23. Els manresans van posar l’1 a 2 amb un tercer set de 22 a 25, però els berguedans van forçar el cinquè i definitiu set, amb un altre 25 a 23 en el quart. En el darrer, els locals van fer un bon paper, però el Manresa va ser clarament superior i va situar un 5 a 15 que matava el partit.

Amb 13 punts en 6 partits, el CV Gironella és segon, a 2 punts del líder, el Gavà, i 2 per sobre del Vòlei 6 Manresa. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

club volei gironella cv gironella Gironella set30 vòlei

Comentaris