CF Sant Salvador de Cercs

El Sant Salvador de Cercs tria el pitjor dia per anar curt d’efectius (5-1)

El Sant Salvador de Cercs tria el pitjor dia per anar curt d’efectius (5-1)
Miquel Artigas va fer l'únic gol del Sant Salvador al camp del líder. CEDIDA/ARXIU

Derrota clara del Sant Salvador de Cercs al camp del líder, el Navarcles, per 5 a 1. Els cercorins van presentar-se a Navarcles amb molts pocs efectius i van acabar-ho pagant car. Els locals van dominar en tot moment i només a l’inici de la represa, quan Miquel Artigas va fer el 2 a 1 a la sortida d’un córner, es van presenciar petites espurnes d’emoció. A les acaballes, el Navarcles va rematar la feina davant un Sant Salvador en inferioritat numèrica en patir lesions i quedar-se sense canvis.

El partit va començar molt malament pels interessos berguedans. El Navarcles es va avançar en la primera acció del partit gràcies a un gol en pròpia porteria. Al quart d’hora de joc, va fer el segon gol, per establir el 2 a 0 amb el qual s’arribaria al descans. A la represa, Miquel Artigas va retallar distàncies ben aviat per posar emoció. Però, amb el pas dels minuts, el Sant Salvador va patir lesions i es va quedar sense recanvis a la banqueta. Amb superioritat numèrica, el líder va sentenciar fins a col·locar el definitiu 5 a 1 al marcador. Més info

Amb aquest resultat, el Navarcles segueix al capdavant de la classificació, a pas ferm, amb 56 punts, tres per sobre del Castellnou, que és segon. Per la seva banda, el Sant Salvador segueix a la part baixa: perd dues posicions i cau fins l’avantpenúltim lloc, amb 21 punts. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, el Sant Salvador rep la visita d’un rival directe en aquesta cua de la classificació: el Sant Llorenç de Morunys, que és penúltim. El Navarcles, en canvi, visita el municipal Alfons Gonfaus d’Avià per enfrontar-se al filial avianès. +PROPERA JORNADA

Cercs Futbol Quarta Catalana Sant Salvador set30

Comentaris