CE Berga B, Futbol, Casserres CF

Empat a res en el derbi entre Casserres i Berga B

Empat a res en el derbi entre Casserres i Berga B
Protocol previ a l'inici del matx. CE BERGA

Repartiment de punts en el derbi del passat cap de setmana entre Casserres i Berga B. El partit va tenir poques ocasions i les bones actuacions dels porters van mantenir l’empat a 0.

En els primers compassos el Berga es va trobar amb dificultats per sortir jugant des de darrere com volia, gràcies a la bona feina del Casserres amb una pressió al mig del camp i guanyant les segones jugades. Després d’una ocasió a cada banda, que acabaren en bones aturades, Marcel Carrera va desaprofitar un penal, amb una bona estirada de Joan Salas. Poc després, un 1 contra 1 amb els mateixos protagonistes va acabar amb una altra aturada del porter local, que va mantenir l’empat a 0 al descans.

La tònica va seguir igual a la segona meitat, amb uns visitants que seguien intentant jugar des del darrere, fins que el pas dels minuts els porta a un joc més directe, i uns locals que buscaven treure petroli d’algun contracop i, fins i tot, arriben a errar un 1 contra 1 que atura el porter blanc i vermell. El partit va seguir amb poques ocasions, més enllà d’un parell de xuts des de la frontal dels de la capital que no trobaren porteria, que no van moure el marcador d’empat a res.

El punt i l’empat de l’Alt Berguedà al camp del filial de la Balconada mantenen al Berga B a la tercera posició, amb 46 punts. Els del baix Berguedà en sumen 28 i se situen a la vuitena plaça. La classificació sencera, AQUÍ.

El filial berguedà prepara ara un altre derbi, aquest cop contra el Montmajor, que és sisè amb 39 punts. Els casserrencs visitaran el camp de la Balconada B, que és novè amb els mateixos punts que els berguedans, 28. + PROPERA JORNADA.

Berga Berga B Casserres casserres cf CE Berga CE BERGA B derbi Quarta Catalana set30

Comentaris