Montmajor FC, UE Avià B

Un Avià B efectiu sorprèn el Montmajor a casa (2-3)

Un Avià B efectiu sorprèn el Montmajor a casa (2-3)
Arnau Pons va fer dos dels tres gols de l'Avià a Montmajor. ALEIX CAMPRUBÍ / ARXIU

Victòria de l’Avià B en el duel per la cinquena plaça de Quarta Catalana. Els avianesos van trencar els pronòstics i van sumar els tres punts en la visita a Montmajor, tal com ja van fer en el partit de la primera volta a Avià. Un gol olímpic de Betriu i dues grans dianes d’Arnau Pons van ser suficients per sumar els tres punts en un dels camps més complicats de la categoria. El Montmajor va fer una mala primera meitat però va despertar a la represa i va estar a punt de remuntar un 0 a 2 en contra, però les errades de cara a porteria van passar factura.

El partit va començar sense un dominador clar. El Montmajor buscava crear perill per banda i aprofitant la velocitat a dalt, però l’Avià es mantenia sòlid a darrere. Els avianesos també buscaven sense èxit pilotades a l’esquena de la defensa. El partit estava molt travat, però un gol olímpic d’Òscar Betriu el va desencallar. A les acaballes, Arnau Pons va aprofitar una jugada on la defensa local va pecar de manca de contundència per fer el 0 a 2 amb un bon xut creuat.

A la represa, el partit va canviar radicalment. En els primers minuts, el Montmajor va sortir disposat a capgirar el partit i va mantenir l’Avià tancat en el seu propi camp durant 20 minuts. En aquest temps, Sergi Sala va retallar distàncies i Cortizo va fregar l’empat amb un xut des de la frontal de l’àrea que va picar al pal. Però en la primera aproximació avianesa a l’àrea rival, Arnau Pons es va desfer de tots els seus rivals per fer el 3 a 1. A partir d’aquí, el Montmajor es va llançar a l’atac i això va propiciar que Èric Lozano tingués el quart gol a les seves botes. La seva vaselina va sortir fora per poc. Poc després, Albert Pont va fer el 3 a 2 que posava emoció al partit, en aprofitar una centrada de córner. El marcador ja no es va moure més. Més info

Amb aquest resultat, Montmajor i Avià s’intercanvien les posicions a la classificació. L’Avià és ara cinquè, amb 40 punts, malgrat que encara ha de descansar. I el Montmajor és sisè, amb 39, havent descansat i amb el partit contra el Sant Salvador de Cercs pendent de disputar. La classificació sencera, AQUÍ.

I la setmana vinent, duels d’alçada per a uns i altres. El Montmajor visita el camp del Berga, que és tercer, amb 46 punts, i ve d’empatar a 0 al camp del Casserres. L’Avià, en canvi, rep la visita del líder de la categoria, el Navarcles, que suma 56 punts. +PROPERA JORNADA

avià b Futbol Montmajor Quarta Catalana set30

Comentaris