Bàsquet, Bàsquet Berga

El Bàsquet Berga segueix en ratxa i es nega a desaprofitar la dinàmica (79-70)

Oriol Tintó penetra a cistella. ALEIX CAMPRUBÍ

El Bàsquet Berga segueix en estat pletòric. La victòria d’aquest cap de setmana, per 79 a 70 contra l’European International School, és ja la número 9 dels 10 partits disputats enguany, i la 7a consecutiva. Tot i que l’equip no va matar el duel fins al final, la sensació de control i de tranquil·litat va imperar durant pràcticament tot el partit.

Després d’un parcial de 2 a 9 a l’inici, el conjunt local va saber capgirar la situació aviat amb un parcial de 18 a 0 que li donava 11 punts d’avantatge. Al final del quart, però, els visitants van tornar a estar encertats, i van ajustar el marcador 22 a 20. El segon quart va estar marcat pels intercanvis de cistelles i en el lideratge, per bé que en el segon tram van ser els de negre els que van estar més encertats, agafant un petit avantatge, que l’EIS va retallar altra volta per posar el 44 a 41 del descans.

El tercer quart es va mantenir la gran igualtat, ja que els de Sant Cugat no es volien despenjar del marcador, i va acabar amb un 57 a 55 que ho deixava tot obert. En el temps definitiu, els visitants van estar a punt de capgirar el marcador, però el Berga els va endossar un parcial de 10 a 2 que encarrilava el partit. En el tram final, els de negre van saber gestionar correctament el partit, sense fallar en el joc de tirs lliures i sense ser vençuts pels nervis.

Aquesta nova victòria és la 12a de la temporada, per 10 derrotes, i manté a l’equip a la cinquena plaça. Els de negre preparen ara la visita al QBasket de Sant Cugat, un rival més que directe, ja que, amb un balanç de 13 a 7, se situa a la quarta posició de la taula i, per tant, just per sobre dels berguedans. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.