CE Olvan

L’Olvan acusa la manca d’efectius al camp de la Balconada (3-2)

L’Olvan acusa la manca d’efectius al camp de la Balconada (3-2)
Jugadors de l'Olvan, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

La manca d’efectius passa factura. L’Olvan ha perdut aquest cap de setmana de manera sorprenent al camp de la Balconada, per un ajustat 3 a 2. Els olvanesos partien com a favorits, i més després de protagonitzar la sorpresa de la jornada anterior, en golejar el Berga B per 5 a 1. Però a Manresa, les coses van anar molt diferent.

L’Olvan es va presentar al camp amb molt pocs efectius i sense porter. El central Àngel Serralvo es va posar sota pals. El partit va començar molt malament per als interessos de l’Olvan, ja que els locals es van avançar al minut 10 de partit. Amb tot, el conjunt del Berguedà no va abaixar els braços i al cap de poc Gerard Adelantado va treure petroli d’una bona lluita contra els centrals rivals per fer l’1 a 1.

A la represa, l’Olvan va fer un pas endavant i semblava a prop de la remuntada, però dues errades defensives van permetre la Balconada avançar-se novament i col·locar el 3 a 1 al marcador. Martí Arias va retallar distàncies al cap de poc i va posar emoció al partit, però el 3 a 2 va ser definitiu. Més info

Amb aquest marcador, l‘Olvan veu com l’Avià B el torna a avançar a la classificació, i cau a la setena posició. Els avianesos són sisens, amb 37 punts, i l’Olvan és setè, amb 35. La classificació sencera, AQUÍ.

I aquesta setmana, compromís complicat per als del Berguedà. L’Olvan rep la visita del Castellnou, actual segon classificat, immers en la lluita per les places d’ascens i promoció. +PROPERA JORNADA

Balconada Futbol Olvan Quarta Catalana SET29

Comentaris