Futbol, Casserres CF, UE Avià

L’Avià B frena l’intent de remuntada del Casserres i s’emporta el derbi (2-1)

L’Avià B frena l’intent de remuntada del Casserres i s’emporta el derbi (2-1)
Dos jugadors pugnen per una pilota. ALBERT CODINA SOLER

El duel entre l’Avià B i el Casserres es va quedar a casa. Els locals van ser millors en la primera meitat i el conjunt visitant va fer esforços per capgirar el resultat a la segona, però no va aconseguir-ho i el 2 a 1 va ser el resultat definitiu.

L’inici de partit feia presagiar un partit més que plàcid per als locals. Jordi Agüelles va avançar a l’equip només de començar (4′), i Arnau Pons va ampliar la diferència (22′), en una primera meitat on els visitants van provar amb 3 defenses i 2 carrilers. El Casserres hauria pogut encaixar algun altre gol, però es va arribar al descans amb el 2 a 0.

A la segona meitat els casserrencs passen a jugar amb 4 defenses i l’equip nota una millora. L’expulsió de Blai Gragés per dues grogues en 5 minuts (60′) i el gol d’Oriol Torras poc després (65′), feien preveure una remuntada dels visitants. El Casserres qui atacava més, tot i no disposar de moltes ocasions, i l’Avià ja no trepitjava tant camp contrari sinó que es dedicava a controlar el partit. El 2 a 1 del marcador, però, ja no es va moure.

Amb els 3 punts al sarró, el filial avianès avança l’Olvan a la classificació i se situa a la sisena plaça, amb 37 punts. El Casserres, amb 27 punts, segueix a la vuitena posició. La classificació sencera, AQUÍ.

Aquest cap de setmana els dos equips tornaran a disputar un derbi comarcal. D’una banda, l’Avià B visitarà el camp del Montmajor que, a més, és un rival directe, cinquè, 2 punts per sobre dels blanc i blaus. D’altra banda, el Casserres rebrà al Berga B, que amb 45 punts se situa a la tercera posició. + PROPERA JORNADA.

Fotos del partit, per Albert Codina Soler (@geniku)

IMG_9707-1

IMG_9757-1

IMG_9847-1

IMG_9854-1

IMG_9912-1

IMG_9928-1

IMG_9938

IMG_9945-1

Avià avià b Casserres casserres cf derbi Quarta Catalana SET29 UE Avià ue avià b

Comentaris