Futbol, CE Berga

El Berga torna a deixar-se punts però es manté líder (1-1)

El Berga torna a deixar-se punts però es manté líder (1-1)
El conjunt blanc i vermell celebrant el gol. CE Berga

Segon empat consecutiu d’un Berga que segueix líder, tot i que ara ho és empatat amb el Ripollet, segon. Aquest passat cap de setmana l’equip no va passar de l’empat a 1 al camp del Sallent, on arribava amb moltes baixes, amb jugadors com Blanch, Dalmau, Joanet i Gerard a la graderia.

La primera meitat va estar força igualada. El Berga va començar millor, i va trobar la recompensa amb un bon cop de cap de Sergi Suarez ‘Sua’ que va acabar al fons de la xarxa (19′), després d’una centrada de Noguera que havia fet una bona jugada per la banda. El duel va seguir dividit i, quan semblava que ja s’arribaria al descans amb el 0 a 1, els locals van aconseguir l’empat quan Izan Checa va transformar una bona centrada (44′). A la segona part, van ser els blaugrana els que van dominar en línies generals, jugant a camp rival, i van aconseguir alguna ocasió clara, però el marcador no es va moure de l’empat a 1.

Superada la jornada, el Berga suma 49 punts i es manté com a líder, ja que té l’average a favor contra el Ripollet, que amb els mateixos punts és segon. La Gramanet és tercer, amb 46 punts i un partit pendent. La classificació sencera, AQUÍ.

Els de Joan Prat esperen ara refer-se amb la visita del Castellar, un rival que s’està jugant evitar l’ascens directe, ja que és quinzè amb 25 punts. + PROPERA JORNADA.

Berga CE Berga Segona Catalana SET29

Comentaris