Bàsquet, Bàsquet Berga

El Bàsquet Berga manté la ratxa gràcies al darrer parcial (60-54)

El Bàsquet Berga manté la ratxa gràcies al darrer parcial (60-54)
Oriol Tintó tira a cistella, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

El Bàsquet Berga segueix comptant pràcticament totes les jornades del 2019 per victòries. Els de negre han guanyat 8 de 9 partits aquest any, i encadenen ja 6 victòries consecutives. Aquesta passada jornada, l’equip va arribar a anar 13 punts per darrere en el tercer temps, i no va tancar el duel fins al darrer tram, però es va acabar imposant per 60 a 54 en el derbi intercomarcal contra el filial de l’Artés.

Els visitants van ser millors en el primer quart, i van aconseguir un avantatge de fins a 10 punts, situant el 8 a 18 al final del quart. En el segon, el Berga comença a retallar diferències amb una bona defensa, però no aconsegueix capgirar el marcador, i s’arriba amb el 21 a 25 al descans.

Els de negre tornen a patir una desconnexió a l’inici de la segona meitat, on els bagencs recuperen una diferència que ascendeix als 13 punts. Però l’equip dona un cop sobre la taula amb un parcial de 13 a 0 que posa un empat a 39 al marcador abans del darrer quart. En aquest, després de diverses alternances, el Berga aconsegueix un marge de 8 punts, que va mantenint fins al resultat final de 60 a 54.

Amb 11 victòries en 19 partits, els de Manel de Haro segueixen com a cinquens classificats, amb un partit pendent. L’equip prepara ara la visita de l’European International School, que amb un balanç de 8 a 11 és el novè classificat. Resultats, classificació i propera jornada, AQUÍ.

Bàsquet Bàsquet Berga Berga SET29

Comentaris